Voor deze aanbieder is een verwijzing verplicht.


Gemeente Zaltbommel heeft contracten afgesloten met verschillende zorgaanbieders. Dit is voor zorg van Wmo en Jeugdwet. De aanbieder die je hebt aangeklikt, heeft een contract met de gemeente Zaltbommel. Deze aanbieder biedt alleen specialistische zorg aan inwoners die een verwijzing hebben gekregen. Dit kan een ‘verleningsbeschikking’ of een ‘verwijsbericht’ (alleen bij jeugdhulp) zijn. Heb je deze verwijzing niet? Dan kun je geen gebruik maken van deze specialistische zorg.

Hoe kom ik aan een verwijzing?
Bij een vraag om ondersteuning van een volwassene neem je contact op met het Buurtteam. Voor jeugdhulp neem je contact op met Buurtzorg Jong. Bij deze teams werken ervaren medewerkers. Zij gaan met je in gesprek, geven advies en kijken samen met je of je recht hebt op een verwijzing.

Hoe kan ik het Buurtteam of Buurtzorg Jong bereiken?

Buurtteam:

Het Buurtteam is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur op telefoonnummer 06-12985819, of via de mail: .

Buurtzorg Jong is verdeeld in twee teams:

Team Zaltbommel Stad is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur op telefoonnummer 06-1259 7553, of via de mail: .

Team Zaltbommel Dorpen is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur op telefoonnummer 06-2074 4148, of via de mail: .


Het Buurtteam linken aan: https://hetbuurtteam.nl/over-ons/

Buurtzorg Jong team Zaltbommel Stad linken aan: https://www.buurtzorgjong.nl/teams/team-

zaltbommel-stad/

Buurtzorg Jong team Zaltbommel Dorpen linken aan: https://www.buurtzorgjong.nl/teams/team-

zaltbommel-dorpen/