Details

Zaterdag 27 april 2024 van 13:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Hoogveldweg
Kerkwijk, Nederland

Het Koningsfestival vindt plaats op 27 april van 13.00 tot 19.00 uur op de hoek van de Hoogveldweg en de Sarskampseweg, tussen Kerkwijk en Bruchem.

Rondom het horecaplein, waar genoten kan worden van een hapje en een drankje, vinden tal van leuke activiteiten plaats. Zo kun je je vermaken op het springkussen of de stormbaan; je laten tekenen door een sneltekenaar; meedoen met een hangboogclinic; je eigen oranje T-shirt maken en smullen van lekkere dingen zoals een slush puppie. De demonstratie van The Flying Dutchman zal net als de kruiwagenrace zorgen voor het nodige spektakel. DJ Jordy voorziet het festival van muzikale omlijsting, maar hij maakt ook plaats voor muziekvereniging de Volharding die een mini-concert zal verzorgen. Kijk voor alle activiteiten op de flyer en bekijk het tijdschema op www.dntreffer.nl om te zien hoe laat jouw favoriete activiteit plaatsvindt.

We zien jullie graag allemaal de 27ste op het Koningsfestival!

Waar
Kerkwijk
Voor wie
Kinderen, Volwassenen
Waarover
Eten / drinken, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement / feest / markt

Reacties

Over de organisator

D'n Treffer Dorpsvereniging Kerkwijk
Dorpsvereniging D'n Treffer zet zich in voor het organiseren van sociale en culturele activiteiten voor alle inwoners van jong tot oud va...... Lees meer